Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به اعلام آخرین رنگبندی وضعیت کرونا در فارس، دو شهرستان گراش و سرچهان را در وضعیت قرمز اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر «سید وحید حسینی» با اعلام اینکه ۱۲ شهرستان آباده، اقلید، خرم بید، ممسنی، خرامه، سروستان، استهبان، جهرم، جویم، خنج، اوز و لارستان در وضعیت نارنجی کرونایی است، افزود: دیگر شهرستان های فارس از جمله شیراز نیز در وضعیت زرد بوده و بر اساس آخرین اعلام رنگبندی کرونا، در حال حاضر هیچ شهرستانی در فارس وضعیت آبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز راهکار موثر در شرایط کنونی، افزایش مشارکت مردم در دریافت به موقع واکسن کرونا است که در کنار رعایت شیوه نامه های بهداشتی، می تواند از سلامت تمامی افراد جامعه در برابر این بیماری محافظت کند.دکتر سید وحید حسینی رعایت موارد یاد شده را یک مسوولیت اجتماعی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد و اظهار کرد: سلامت تمامی افراد جامعه همچون حلقه های یک زنجیر به یکدیگر وابسته بود و هرگونه بی توجهی فردی، می تواند تهدیدی برای تمامی جامعه باشد.او با اشاره به گذشت بیش از ۳۰ ماه از شیوع کرونا در دنیا گفت: یافته های علمی در سراسر دنیا طی این همه گیری اکنون دست اندرکاران حوزه سلامت را به این یقین رسانده است که واکسیناسیون کرونا می تواند نقش اساسی در کاهش پیامدهای این بیماری و پیشگیری از مرگ و میر مبتلایان داشته باشد.مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با اشاره به آمادگی پایگاه های واکسیناسیون فارس برای تزریق انواع واکسن و اعلام روزانه ساعت فعالیت مراکز در پایگاه خبری دانشگاه به نشانی اینترنتی www.sums.ac.ir، از تمامی افراد بالای ۱۸ سال استان دعوت کرد تا نسبت به دریافت دز سوم و یادآور واکسن اقدام کنند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین توجه خانواده ها نسبت به واکسیناسیون فرزندان را یک ضرورت خواند و گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه شهریور و پایان تعطیلات تابستانی دانش آموزان، توجه پدر و مادرها نسبت به دریافت به موقع واکسن فرزندان و افزایش ایمنی آنان در برابر کرونا تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، یک ضرورت در شرایط کنونی است.دکتر حسینی با استناد به آمارهای واکسیناسیون کرونا در جمعیت تحت پوشش استان بر اساس دزهای مختلف، بر اهمیت گسترش پوشش جمعیت واکسینه شده در دز سوم و دز یادآور واکسن به عنوان یک ضرورت در شرایط کنونی تاکید کرد و از مردم فارس خواست تا همچون همیشه، در این زمینه نیز هوشمندانه اقدام کرده و از سلامت خود و دیگران در برابر این بیماری مراقبت کنند.انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس کروونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس